Pastasalade met feta en gegrilde paprika

18 mei 2014

IMG_0177

Veel gemaakt in allerlei vormen. Meestal wanneer het buiten lekker weer is en je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Ook deze pastasalade is gemakkelijk klaar te maken en heb ik gisteren, naast een andere pastasalade, gisteren voor een groep mensen gemaakt. Eigenlijk kun je er wel alles in gooien, maar dit is wat ik er in deed.

Ingrediënten

  • 500 g pasta (ik gebruikte farfalle)
  • 200 g feta
  • 1 potje zwarte olijven
  • 1 potje groene olijven
  • 150 g veldsla
  • 1 komkommer
  • 1 pot gegrilde paprika’s
  • Yogonaise met knoflook

Bereiding

Kook als eerste de pasta gaar, spoel deze af met koud water en laat goed afkoelen. Snij de feta in blokjes, de olijven en paprika in reepjes en de komkommer in stukje.

Meng vervolgens alles door elkaar samen met een aantal lepels yogonaise. Proef zelf wat voldoende is. De pastasalade moet een beetje smeuïg zijn.

Deel met de rest van de wereld...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

One thought on “Pastasalade met feta en gegrilde paprika

  1. Pingback: Pastasalade met gerookte kip en pesto | Eten zonder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *