Eten zonder ….

 

404088_401315706602045_1735792045_n

Een nieuw jaar vraagt om goede voornemens. Stoppen met roken, meer bewegen, gezonder eten. Zo zijn er nog wel een aantal te verzinnen.

Gelukkig is het niet meer nodig om te stoppen met roken, meer bewegen is altijd goed. De focus voor komend jaar (in elk geval de komende maanden) ligt op gezonder eten.

Afgelopen jaar ben ik al behoorlijk aangestoken door Karin Luiten (www.kokenmetkarin.nl) en haar anti-pakjes boeken en evenementen. Ze heeft al 4 december uitgeroepen tot anti-pakjes avond en roept iedereen op om die avond zonder pakjes te koken. Daarnaast schrijft ze elke week in de trouw een recept zonder pakjes welke ik af en toe gebruik.
Komend jaar willen we in elk geval maximaal 2x in de week met een pakje koken en de rest van de dagen dus zonder pakjes.

Daarnaast willen we ook proberen om meer te eten zonder vlees en zonder vis. Ook een ontwikkeling waar we afgelopen maanden al mee waren begonnen, maar die we nu structureel willen doorzetten in het nieuwe jaar.

Dus per week maximaal 2 pakjes gebruiken en daarnaast minimaal 2 dagen zonder vlees en vis koken. Volgens mij best een uitdaging waar we ons voor zetten!

Deel met de rest van de wereld...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 thoughts on “Eten zonder ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *